18
abr.

TÉCNICA FENG SHUI

El Feng Shui és un sistema filosòfic xinès que es basa en l’estudi de la relació entre el món visible i l’invisible per aconseguir l’ocupació conscient i harmònica de l’espai. 

16
ag.

Converteix el teu pis de lloguer en la teva llar

Normalment els pisos de lloguer solen ser pisos freds on sembla no haver-hi cap vincle personal, és l’inquilí qui s’ha d’encarregar d’això escollint aquells mobles, colors, i decorats que més li agradin afegint així la seva marca personal.

No sempre és fàcil, ja que la majoria de llogaters creuen que l’estada en un pis de lloguer és una etapa de pas, i que per tant no val la pena invertir diners i temps en aquelles petites coses que es voldrien canviar. Però la veritat és que és més senzill del que sembla, però per fer-ho hem d’estar conscienciats que volem aconseguir realment una llar.


22
jul.

Organització i amplitud de la teva llar.

Organitzar, decorar, i triar on posar cada cosa per consumir el mínim espai possible, solen ser tasques de les que ningú vol encarregar-se per la seva dificultat i la gran varietat de possibilitats que existeixen per organitzar els teus espais més conflictius, sobretot quan parlem de pisos amb pocs metres quadrats o amb espais amb moltes cantonades o amb dificultat per ampliar l'espai.

Encara que l'organització de la nostra llar ens resulti complicada, és molt més senzilla del que sembla. Aquests tips poden convertir-se en una nova guia per a tu, el teu espai, i per als teus.

01
maig

LA IMPORTÀNCIA DE UNA BONA IL·LUMINACIÓ

Quan anem a reformar o actualitzar els nostres llocs de treball o les nostres vivendes tenim molts factors a considerar: El tipus de terra que posarem, el color de les parets, el mobiliari, etc. Però una cosa que és summament imprescindible, i que de vegades no se li dóna el valor que es mereix, és la il•luminació dels espais, ja que la reforma pot arribar a ser impressionant o un desastre, per això, a l'article d’aquest mes parlarem d'aquest important detall.

01
abr.

ENTRAR A LA PRIMAVERA AMB BON PEU

Fa uns 12 dies que vam entrar a la primavera, això vol dir que ve un canvi a les temperatures i entrem a una temporada de pluges. En català tenim una expressió que diu "pel Maig cada dia un raig", llavors si els refranys tendeixen a tenir la raó, ens esperen un parell de mesos amb nombrosos episodis de pluges, i per aquest motiu ens hem de preparar pel mal temps, però no ens oblidem que també hauran molts dies amb sol i temperatures més moderades.

Sent així, com fem el canvi d'armari? En aquest nou article intentarem optimitzar l'espai, l'ordre per a la nova temporada i l'organització per guardar les peces per a la propera temporada.

01
març

MOROSITAT A LA TEVA COMUNITAT DE VEÏNS?

En totes les comunitats de veïns sempre hi ha un veí que per diferents raons deixa de pagar les quotes comunitàries i deixa un deute.

Evidentment hi han múltiples circumstàncies per les quals qualsevol persona pot deixar de pagar les seves quotes comunitàries i així neix un veí morós. Per aquesta raó hem de diferenciar entre un morós ocasional, algú que hagi tingut un contratemps laboral, i mentre aquest duri deixi de pagar les quotes, però quan aquesta situació es regularitza es posa al dia amb el deute; i després tenim el morós professional, el qual després d'haver intentat trobar una solució extrajudicialment i aquesta no ha estat corresposta, l'única solució és portar-lo directament als tribunals.

01
febr.

ESTILS DE CUINES A L'ACTUALITAT

El més important per començar a canviar la teva cuina és pensar com utilitzes aquest espai i com optimitzar-lo. Si ets un gran cuiner o cuinera, quanta gent sou a casa, quant de temps passes a la cuina, etc. Quan hagis resolt aquests dubtes busca l'estil que més t'agradi i més apropiat amb la resta del teu habitatge. Però mai oblidis aquests aspectes; emmagatzematge, comoditat i funcionalitat.

Evidentment no portem tots els estils de cuines que existeixen, però portem els quatre més usats en aquests últims cinc anys.

07
gen.

COM ESTALVIAR EN 7 PASSOS

Estalviar sempre és complicat i més quan la nostra economia global ens ho dificulta. Però quan tenim clar els nostres objectius, distribuïm els nostres ingressos i controlem les nostres despeses, estalviar, es simplifica una mica més. 

Actualment viure al dia suposa un risc que ens pot condemnar i complicar la vida de manera irreversible, nosaltres fem aquest article per intentar conscienciar a tothom i ajudar a poder tenir una economia sostenible. Hem d'estar protegits en cas que alguna crisi tant personal com global ens pugui afectar.

01
des.

PAUTES PER DECORAR EL TEU JARDÍ

La majoria de la gent creu que la decoració de jardins (paisatgisme) és exclusiu per a grans jardins per a cases ostentoses. Res més lluny de la realitat, si és cert que com més petit sigui el jardí més treball de disseny hi haurà, ja que s'ha de potenciar al màxim l'espai, però els resultats poden ser molt gratificants.

La vegetació és una part molt important per al jardí però no l'única. No cal menysprear altres aspectes i elements que poden fer del seu jardí un espai idíl·lic per passar bons moments i viure noves experiències.

02
nov.

INTERIORISME?

Al llarg i ample del nostre món hi han molts oficis i professions, i tots aquests són, absolutament indispensables. Sobretot quan intervenen en la intimitat de la nostra casa ja sigui per crear un canvi parcial o total.

Els interioristes són més que aquests que es dediquen a realitzar el projecte d'interiors en l'aspecte estètic; Els professionals de l'interiorisme són aquells que fan de casa teva una llar.

01
oct.

DOTZE IDEES PER DECORAR EL TEU PETIT BALCÓ

Quan busquem un apartament volem que ho tingui tot: comoditat, llum, espai, instal•lacions i fins i tot, un espai exterior. De vegades aquest últim és difícil, però si tens la sort de comptar amb un no l’hauries de desaprofitar, és un gran espai de la teva llar que mereix la teva atenció.

Encara que tinguis 4 metres quadrats de balcó, sempre hi ha una opció per decorar-lo transformar el teu espai exterior en el lloc preferit de la teva llar i poder passar les tardes llegint amb un cafè.

No posis la mida del teu balcó com a excusa, pots crear un espai molt bonic amb algunes d'aquestes idees i , és segur, que després de llegir aquest article tindràs moltes ganes de començar a decorar el teu balcó i gaudir-lo al màxim.

01
set.

EL JAPANDI, QUÈ ÉS?

Era només qüestió de temps abans que la indestructible popularitat de la decoració minimalista de la decoració japonesa i la decoració nòrdica sorprengués un nou estil.

El japandi, fusiona el millor de tots dos mons, dos dels estils de decoració d'interiors que més han triomfat en els últims anys. Si bé en les seves formes originals els estils japonès i escandinau són similars, quan s'apliquen junts ofereixen una nova versatilitat i practicitat i una paleta de colors més extensa.

03
ag.

PER QUÈ ÉS IMPORTANT UN ADMINISTRADOR DE FINQUES?

Quina és la missió que té un administrador de finques?

Els administradors de finques s'encarreguen dels assumptes financers, legals i tècnics necessaris per al manteniment i gestió econòmica de les propietats, a petició dels propietaris de finques urbanes o rústiques, o bé per decisió de la junta de propietaris. 


01
jul.

QUÈ ÉS UNA APIALIA?

APIALIA és el conjunt d’agrupacions comercials immobiliàries territorials que totes elles tenen per finalitat compartir la comercialització d’immobles dels agents immobiliaris del col.lectiu API que la integren.

01
juny

COSTA BRAVA. LA MILLOR OPCIÓ?

El terme «Costa Brava» va ser publicat pel periodista Ferran Agulló a les pàgines de La Veu de Catalunya el 12 de setembre de 1908. Amb aquesta expressió el periodista volia descriure el paisatge agrest i escarpat que caracteritza gran part de la zona costanera.

02
maig

COMPRAR UNA VIVENDA PER PRIMERA VEGADA

Comprar una casa per primera vegada, per viure sol o en parella, és un gran pas que implica serietat, compromís i, al final, gaudir. No és només independitzar-se, sortir d’un lloguer, obrir un projecte, etc. És assumir que la vida canvia de perspectiva i que l’estabilitat és una gran responsabilitat.

01
abr.

LES CONSEQÜÈNCIES DEL COVID-19 EN LA ECONOMIA CATALANA I ESPANYOLA

Les conseqüències econòmiques del Covid-19 ha desenvolupat una paràlisi de l’activitat econòmica mundial. Les mesures que es van aplicar, el confinament, inicialment era una restricció temporal que tots els habitants havien de complir. No entrarem en si es van executar amb retràs o de forma correcte, sinó en quin impacte ha tingut dintre la nostra fràgil economia. Aquest impacte amenaça en tenir conseqüències a més llarg termini – en la mesura que els problemes de liquiditat es transformin en problemes de solvència per a moltes empreses, que es destrueixi de manera permanent una part del teixit empresarial, i que això desencadeni en llocs de treball buits. 

02
març

QUÈ ÉS EL "HOME STAGING"?

 El Home Staging consisteix en la decoració i la preparació d'una residència privada per a la venda en el mercat immobiliari. L'objectiu del Home Staging es centre en millorar l'atractiu d'una propietat assegurant-se que sigui un producte acollidor i atractiu en el qual qualsevol comprador es pugui veure vivint i, per tant, desitgi comprar.