dilluns, 1 de febrer de 2021

ESTILS DE CUINES A L'ACTUALITAT

El més important per començar a canviar la teva cuina és pensar com utilitzes aquest espai i com optimitzar-lo. Si ets un gran cuiner o cuinera, quanta gent sou a casa, quant de temps passes a la cuina, etc. Quan hagis resolt aquests dubtes busca l'estil que més t'agradi i més apropiat amb la resta del teu habitatge. Però mai oblidis aquests aspectes; emmagatzematge, comoditat i funcionalitat.

Evidentment no portem tots els estils de cuines que existeixen, però portem els quatre més usats en aquests últims cinc anys.

ESTIL VINTAGE

Actualment, la decoració vintage està més de moda que mai. En ple Segle XXI, són cada vegada més les persones interessades en aconseguir que la seva llar tingui un aspecte més vintage, llavors la teva cuina ha de tenir el mateix estil; Com aconseguir-ho? En què dècada centrar-nos?

Usant principalment colors propis de cada dècada; objectes d'aspecte retro; i mai oblidar en la qualitat de cadascun dels seus elements, com més qualitat major durabilitat.




ESTIL MINIMALISTA

El fonamental en aquest estil és preservar l'espai en lloc de emplenar-lo, com es fa en la decoració tradicional. Els detalls aïllats caracteritzen aquest estil. L'amplitud és una característica d'aquest moviment, així com les línies rectes.

El color sol ser monocromàtic en sostres, terres, parets i mobiliari. Els tons que més s'utilitzen són els neutres com pot ser el blanc o el gris. El blanc és fonamental i ajudarà a donar sensació de major amplitud a l'habitació.




ESTIL RÚSTIC

Perquè no entens el món allunyat de la natura i la fusta és la teva millor aliada. Ets tradicional, però sense caure en classicismes. Per obtenir aquesta estètica has de jugar amb els colors originals de la fusta, depenent el tipus de fusta que facis servir la teva cuina tindrà una tonalitat o una altra. Pi (és clar) Caoba (és una mica més fosc i vermellós).

Els elements funcionals de la cuina com la campana, el forn, etc. També són elements que poden ajudar i augmentar aquesta estètica que aquestes buscant.




ESTIL INDUSTRIAL

L'estètica industrial es caracteritza per la utilització de materials d'obra (resistents i duradors) com el formigó, ciment, maó, alumini, fusta, acer i vidre.

Si vols una cuina d'estil industrial aposta per una paret de maó. Si tens una paret així, ho tens resolt. Però això no passa sempre. Al mercat podem trobar vinils de paret que imita no només el maó, sinó també la pedra, potser sigui una bona idea per donar-li un toc industrial a la teva cuina.



Si necessites una actualització de la teva cuina o canviar d'estil de forma radical, ¡Contacta'ns! Comptem amb una de les millors interioristes de la zona.