02
nov.

Al llarg i ample del nostre món hi han molts oficis i professions, i tots aquests són, absolutament indispensables. Sobretot quan intervenen en la intimitat de la nostra casa ja sigui per crear un canvi parcial o total.

Els interioristes són més que aquests que es dediquen a realitzar el projecte d'interiors en l'aspecte estètic; Els professionals de l'interiorisme són aquells que fan de casa teva una llar.

01
oct.

Quan busquem un apartament volem que ho tingui tot: comoditat, llum, espai, instal•lacions i fins i tot, un espai exterior. De vegades aquest últim és difícil, però si tens la sort de comptar amb un no l’hauries de desaprofitar, és un gran espai de la teva llar que mereix la teva atenció.

Encara que tinguis 4 metres quadrats de balcó, sempre hi ha una opció per decorar-lo transformar el teu espai exterior en el lloc preferit de la teva llar i poder passar les tardes llegint amb un cafè.

No posis la mida del teu balcó com a excusa, pots crear un espai molt bonic amb algunes d'aquestes idees i , és segur, que després de llegir aquest article tindràs moltes ganes de començar a decorar el teu balcó i gaudir-lo al màxim.

01
set.

Era només qüestió de temps abans que la indestructible popularitat de la decoració minimalista de la decoració japonesa i la decoració nòrdica sorprengués un nou estil.

El japandi, fusiona el millor de tots dos mons, dos dels estils de decoració d'interiors que més han triomfat en els últims anys. Si bé en les seves formes originals els estils japonès i escandinau són similars, quan s'apliquen junts ofereixen una nova versatilitat i practicitat i una paleta de colors més extensa.

03
ag.

Quina és la missió que té un administrador de finques?

Els administradors de finques s'encarreguen dels assumptes financers, legals i tècnics necessaris per al manteniment i gestió econòmica de les propietats, a petició dels propietaris de finques urbanes o rústiques, o bé per decisió de la junta de propietaris. 


01
jul.

APIALIA és el conjunt d’agrupacions comercials immobiliàries territorials que totes elles tenen per finalitat compartir la comercialització d’immobles dels agents immobiliaris del col.lectiu API que la integren.

01
juny

El terme «Costa Brava» va ser publicat pel periodista Ferran Agulló a les pàgines de La Veu de Catalunya el 12 de setembre de 1908. Amb aquesta expressió el periodista volia descriure el paisatge agrest i escarpat que caracteritza gran part de la zona costanera.

02
maig

Comprar una casa per primera vegada, per viure sol o en parella, és un gran pas que implica serietat, compromís i, al final, gaudir. No és només independitzar-se, sortir d’un lloguer, obrir un projecte, etc. És assumir que la vida canvia de perspectiva i que l’estabilitat és una gran responsabilitat.

01
abr.

Les conseqüències econòmiques del Covid-19 ha desenvolupat una paràlisi de l’activitat econòmica mundial. Les mesures que es van aplicar, el confinament, inicialment era una restricció temporal que tots els habitants havien de complir. No entrarem en si es van executar amb retràs o de forma correcte, sinó en quin impacte ha tingut dintre la nostra fràgil economia. Aquest impacte amenaça en tenir conseqüències a més llarg termini – en la mesura que els problemes de liquiditat es transformin en problemes de solvència per a moltes empreses, que es destrueixi de manera permanent una part del teixit empresarial, i que això desencadeni en llocs de treball buits. 

02
març

 El Home Staging consisteix en la decoració i la preparació d'una residència privada per a la venda en el mercat immobiliari. L'objectiu del Home Staging es centre en millorar l'atractiu d'una propietat assegurant-se que sigui un producte acollidor i atractiu en el qual qualsevol comprador es pugui veure vivint i, per tant, desitgi comprar.

    Categories
    Últims posts
    02 | novembre
    01 | setembre