05
set.

APIALIA és el conjunt d’agrupacions comercials immobiliàries territorials que totes elles tenen per finalitat compartir la comercialització d’immobles dels agents immobiliaris del col.lectiu API que la integren.

11
juny

Comprar una casa per primera vegada, per viure sol o en parella, és un gran pas que implica serietat, compromís i, al final, gaudir. No és només independitzar-se, sortir d’un lloguer, obrir un projecte, etc. És assumir que la vida canvia de perspectiva i que l’estabilitat és una gran responsabilitat.

28
maig

 L'objectiu del Home Staging es centre en millorar l'atractiu d'una propietat assegurant-se que sigui un producte acollidor i atractiu en el qual qualsevol comprador es pugui veure vivint i, per tant, desitgi comprar.

15
maig

El terme «Costa Brava» va ser publicat pel periodista Ferran Agulló a les pàgines de La Veu de Catalunya el 12 de setembre de 1908. Amb aquesta expressió el periodista volia descriure el paisatge agrest i escarpat que caracteritza gran part de la zona costanera.

15
maig

Les conseqüències econòmiques del Covid-19 ha desenvolupat una paràlisi de l’activitat econòmica mundial. Les mesures que es van aplicar, el confinament, inicialment era una restricció temporal que tots els habitants havien de complir. No entrarem en si es van executar amb retràs o de forma correcte, sinó en quin impacte ha tingut dintre la nostra fràgil economia. Aquest impacte amenaça en tenir conseqüències a més llarg termini – en la mesura que els problemes de liquiditat es transformin en problemes de solvència per a moltes empreses, que es destrueixi de manera permanent una part del teixit empresarial, i que això desencadeni en llocs de treball buits. 

    Categories