dijous, 1 d’abril de 2021

ENTRAR A LA PRIMAVERA AMB BON PEU

Fa uns 12 dies que vam entrar a la primavera, això vol dir que ve un canvi a les temperatures i entrem a una temporada de pluges. En català tenim una expressió que diu "pel Maig cada dia un raig", llavors si els refranys tendeixen a tenir la raó, ens esperen un parell de mesos amb nombrosos episodis de pluges, i per aquest motiu ens hem de preparar pel mal temps, però no ens oblidem que també hauran molts dies amb sol i temperatures més moderades.

Sent així, com fem el canvi d'armari? En aquest nou article intentarem optimitzar l'espai, l'ordre per a la nova temporada i l'organització per guardar les peces per a la propera temporada.

PRIMER PAS: GUARDAR LA ROBA D'HIVERN I TREURE LA DE PRIMAVERA-ESTIU.

Primer hem d'identificar un espai on ens pot cabre tota la nostra roba d'hivern. Quan tinguis identificat on ho vas a col·locar-ho tot, has de guardar tota la roba en bosses hermètiques de plàstic (guardant-les en el buit), tot net i ben doblat. Així quan la tornis a necessitar dintre d'uns mesos més ben conservada estarà.

Els complements com bosses, corbates, cinturons etc. Es conserven millor en caixes de plàstic que es puguin tancar hermèticament.

 No cal dir que tot el que no hagis usat o no vagis a fer servir (tant en la roba d'hivern com la de primavera-estiu) i es troba en bon estat, la pots vendre a través de diferents plataformes d'Internet o donar-les a la beneficència, que també és una gran opció.

SEGON PAS: CLASSIFICACIÓ

Per colors. Això ajuda a veure un ordre més estètic i de fàcil identificació.

Per categories. Samarretes per una banda, camises de l'altra, etc.

Per ús. Evidentment el que més utilitzeu per qüestió de comoditat, treball, ... Cal posar-ho més a la vista o amb millor accés i el que menys facis servir per aquests mateixos motius col·locar-lo en un lloc identificable però menys a la vista.

TERCER PAS: CONSERVACIÓ

En el cas que el teu habitatge pateixi de petites humitats recomanem posar un deshumificador (no elèctric) i un ambientador agradable, perquè tota aquesta humitat no afecti la teva roba.