¿Vols comprar, vendre o llogar un inmoble?

Placeta Sant Joan, 23, 17220 Sant Feliu de Guíxols, Girona
Telèfon:
+34972320177 Inmobiliaria
+34972321137 Administración de comunidades
QUI SOM?
nosaltres

MRC MOLINS REIXACH és una empresa familiar vinculada al món immobiliari des de fa 40 anys. Al llarg de la nostra trajectòria hem construït centenars de llars a les comarques gironines. Som especialistes en comercialització d'obra nova: habitatges de construcció pròpia i dels principals promotors de la zona, així mateix disposem d'una àmplia cartera de segona transmissió.

Establerts a Sant Feliu de Guíxols, en ple centre de la Costa Brava, gràcies als coneixements i l'experiència adquirida, aconseguim que els nostres clients es sentin còmodes i acompanyats durant la recerca de la propietat desitjada fins a l'escriptura de compravenda. La nostra relació amb ells no acaba aquí, es perllonga en el temps, oferint un acurat i potenciat servei postvenda estrenyent lligams per sempre. La seva fidelitat ens avala.

Serietat, professionalitat i honestedat són les claus del nostre èxit.

L’equip està format per agents de la propietat immobiliària, administradors de finques, economistes, administratius comptables i gestors comercials. Comptem amb un permanent assessorament fiscal i jurídic. Gràcies a l'elevat nivell de formació contínua de l'equip i els seus coneixements aconseguim donar una solució personalitzada a les necessitats reals de cada un dels nostres clients. El nostre desig és facilitar i assessorar en qualsevol operació o gestió immobiliària, per això innovem diàriament per oferir el nostre millor servei.